New Hampshire

Vizualizare anunțuri

Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din New Hampshire

Proprietate de vânzare în New Hampshire

Se învecinează la sud cu Massachusetts, la vest cu Vermont, la est cu Maine și Oceanul Atlantic, iar la nord cu provincia canadiană Québec

În timpul cercetării dvs. de proprietate de vânzare în New Hampshire, este important să știți niște știri.

New Hampshire este renumit pentru sloganul "Live Free or Die", care conține o filosofie libertariană care captează cu adevărat rezistența istorică a statului față de reglementare. Constituția statului New Hampshire este singura care recunoaște dreptul de revoluție și singura care nu necesită instituirea unui sistem școlar public. Nu există legi care să impună celor care au împlinit vârsta de 18 ani să poarte centuri de siguranță sau căști sau motoare de motociclete pentru a aduce asigurarea obligatorie a autoturismelor. New Hampshire nu deține nici un impozit general pe vânzări și nici un impozit pe venitul personal.

New Hampshire este unul dintre statele americane din New England, caracterizat prin orașe pitorești și zone mari de sălbăticie. În partea de nord, Pădurea Națională Albă este renumită pentru sporturile de iarnă care pot fi practicate aici și pentru Muntele Washington, cel mai înalt vârf din regiune, cu căile ferate până la vârf.

În ciuda faptului că este un stat mic, cetățenii din New Hampshire au un impact puternic asupra politicilor naționale, datorită participării lor la primele primării prezidențiale ale națiunii.

Este un stat relativ costisitor în care să dețină proprietăți imobiliare și în care caută o proprietate de vânzare în New Hampshire. Dincolo de aceasta, are cel de-al treilea cel mai mare impozit pe proprietate în națiune după New Jersey și Illinois.

Economia statului granit se bazează în mare măsură pe producție și turism, vizitatorii venind la schi și snowboard în Munții Albi în timpul iernii și înotând la Lacul Winnipesaukee și pe plajele de-a lungul coastei de 13 mile ale statului vara.

Cel de-al cincilea stat din punct de vedere al zonelor, New Hampshire are o populație estimată de peste 1,3 milioane de locuitori. 94% dintre rezidenți sunt albi, 2% hispanici, 2% asiatici și 1% negri. Din punct de vedere etnic, irlandezii reprezintă cele mai mari active declarate la peste 13% din populație, în timp ce indivizii născuți în străinătate reprezintă 5%.

Capitala este Concord, dar Manchester este un oraș de dimensiuni medii, cu o populație de aproximativ 110.506 de persoane, iar cu cele 30 de cartiere constituente este cea mai mare comunitate din New Hampshire. Prețurile imobiliare din Manchester sunt cu mult peste costul mediu comparativ cu prețurile interne.

Prețurile de vânzare pe piața internă au crescut cu 5,7% în primele două luni ale anului 2018 față de aceeași perioadă a anului trecut și ar putea anticipa un an record al prețurilor.

Grafton County a raportat cel mai mare câștig procentual, cu 20,4% în acest an, în timp ce Sullivan County a înregistrat cel mai mare declin, o scădere de 17,8%.

Hillsborough County, care include Manchester și Nashua, a crescut cu 2% până în februarie.

Între timp, un raport privind piața imobiliară publicat de New Hampshire Housing Finance Authority a declarat că vânzătorii au avantajul față de cumpărători, deci este cea mai bună perioadă pentru proprietatea dvs. de vânzare în New Hampshire.

Piața imobiliară din Manchester a revenit cu siguranță și, de fapt, orașul a parcurs un drum lung de la recenta recesiune. Proprietatea pentru prețurile de vânzare din New Hampshire, în special în Manchester, continuă să arate câștiguri încurajatoare și acum se bucură de o rată de 11,5%. Aceasta este aproape dublă față de media națională.

În mod surprinzător, ratele ridicate de apreciere din ultimii 3 ani nu au făcut case prea scumpe. De fapt, piața imobiliară din Manchester este încă una dintre cele mai convenabile din țară. În ciuda creșterii prețurilor, accesibilitatea este încă sub media istorică a zonei.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 3492

DE VÂNZARE Vilă, New Hampshire, Concord, Concord, Concord

9,332,310.65RON
DE VÂNZARE
Vilă

316 m²
De proprietate malul mării vanzare avantajos
UNAVAILABLE
Cod. 3491

DE VÂNZARE Casă, New Hampshire, Manchester, Manchester, Manchester

13,163,964.65RON
DE VÂNZARE
Casă

325 m²
De vanzare 100 ft pe apă, cu vederi fabuloase
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB